Ви питаєте – ми відповідаємо: медичні препарати

Пропонуємо Вашій увазі фрагмент трансляції "Мігрень: ви питаєте – ми відповідаємо", у якій кваліфікований лікар-психіатр відповідає на запитання глядачів стосовно мігрені.

Коментує лікар вищої категорії, доктор медичних наук Білошицький Вадим Васильович.

до списку відео Знайти лікаря
Рекомендуємо по цій темі:
15 березня 2024
Поліпрагмазія при мігрені: коли «більше» зовсім не означає «краще»
Мігрень – це неврологічне захворювання, одним з основних проявом якого є сильний головний біль. Він виникає епізодично і часто супроводжується нудотою, блюванням та підвищеною чутливістю до світла.
9 листопада 2023
Профілактика мігрені – завдання цілком реальне
Головний біль мігренозного походження є потужним фактором інвалідизації; мігрень також стає причиною частих відвідувань поліклініки і навіть викликів бригад невідкладної допомоги, що створює значний тягар для здоров’я та бюджету людини. Частий головний біль входить до п’ятірки найпоширеніших причин відвідування відділень невідкладної допомоги та до двадцятки найпоширеніших причин відвідування поліклініки.
18 вересня 2023
Таблетки від мігрені
Точна причина мігрені невідома, однак вважається, що хвороба найчастіше має спадковий характер.
4 липня 2023
Базилярна мігрень та її особливості
Базилярна мігрень – це хронічний розлад здоров’я, який зазвичай супроводжується періодичними нападами сильного головного болю і такими симптомами як нудота та підвищена чутливість до світла. Проте, під час епізоду базилярної мігрені у людини може бути й багато інших симптомів.